Selçuk Özdağ, Karadeniz'de bulunan doğalgaz ve Gabar'daki petrolün gerçek olmadığını iddia etti

Selçuk Özdağ, Karadeniz'de bulunan doğalgaz ve Gabar'daki petrolün gerçek olmadığını iddia etti
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Karadeniz'de bulunan doğalgaz ve Gabar'daki petrolün gerçek olmadığını iddia etti ve "Şimdi bulunduğu söylenen sahte gaz ve petrolün gerçek faturalarını ödeme sırası" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda seçim öncesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'de doğalgaz; Süleyman Soylu'nun ise Gabar'da petrol bulunduğu açıklamasına karşı açıklama yaptı.

'İthal ettiğimiz Rus gazı olduğu anlaşıldı'

Karadeniz'de bulunan gazın Rusya'ya ait olduğunu iddia eden Özdağ, Gabar'da bulunan petrol açıklamalarının ise gerçek olmadığını söyledi.

Özdağ'ın paylaşımları şöyle:

''Seçimden bir hafta önce Cumhurbaşkanı Erdoğan; 19 milyon ailenin doğal gaz faturasının Karadeniz’de bulunan doğal gazdan karşılanacağını söylemiş ve hayırlı olsun demişti. Ancak bedava gazın yerli ve milli olmadığı, hatta borcu bile ödenmeyerek ithal ettiğimiz Rus gazı olduğu anlaşıldı.''

1.png

'Tüm bu müjdelerin sahte olduğunu defalarca anlattık...'

''Bir de sabık Bakan Süleyman Soylu’nun, yanaştır traktörünü doldur deponu diyerek müjdesini verdiği Gabar’da bulunan petrol vardı. Tüm bu müjdelerin sahte olduğunu defalarca anlattık ama nafile. Şimdi bulunduğu söylenen sahte gaz ve petrolün gerçek faturalarını ödeme sırası.''

2.png

(Kısa Dalga)

Gündem