Selçuk Özdağ: Sen kimsin ki benim telefonuma çıkmıyorsun... Buyrun sayın Milletvekilim diyeceksiniz

Selçuk Özdağ: Sen kimsin ki benim telefonuma çıkmıyorsun... Buyrun sayın Milletvekilim diyeceksiniz
Gelecek Partisi Milletvekili Selçuk Özdağ katıldığı bir televizyon programında Meclis'in Genel Sekreteri'nin telefonlarına çıkmamasına tepki gösterdi. Özdağ "Sen kimsin ki benim telefonuma çıkmıyorsun. Utanmıyor musun Meclis'in Genel Sekreterisin. Buyrun sayın Milletvekilim diyeceksiniz" dedi.

Gelecek Partisi Milletvekili Selçuk Özdağ Meclis'in Genel Sekreteri'nin telefonlarına çıkmamasına sert tepki gösterdi.

Özdağ katıldığı bir televizyon programında yaşananları anlattı.

Özdağ programın videosunu paylaşırken "Sn.Erdoğan, “demokrat” olduğu dönemlerde: Seçilmişleri atanmışlara ezdirmeyeceğim, atanmışlar haddini bilecek diyordu. Peki ben ve benim gibi seçilmiş milletvekillerinin telefonuna bile çıkmayan, mesela TBMM’nin Gnl.sekreteri olan kişiye de haddini bildirecek mi?

Seçilmişler eğer ki kendi partisinden ise doğru ezdirmiyor ama o da hepsi için geçerli değil. Erdoğan’ın özel atadığı memurları karşısında kendi seçilmişlerinin bile söz hakkı yok. Devlette teamül de, töre de, saygı da bırakmadınız. Millete tepeden bakan kibirliler sürüsü." ifadelerini kullandı.

Özdağ programda da "Sen kimsin ki benim telefonuma çıkmıyorsun. Utanmıyor musun Meclis'in Genel Sekreterisin. Buyrun sayın Milletvekilim diyeceksiniz." sözlerini söyledi. (Kısa Dalga)

Gündem