Selda Bağcan'dan Aleyna Tilki eleştirilerine yanıt: Sana ne?

Selda Bağcan'dan Aleyna Tilki eleştirilerine yanıt: Sana ne?
Şarkıcı Gökhan Türkmen, Selda Bağcan‘ın, konserinde Aleyna Tilki’yi konuk etmesine tepki gösterdi. Selda Bağcan ise Türkmen’e “Sana ne?” yanıtını verdi.

Sanatçı Selda Bağcan, Harbiye Açıkhava Konseri’nde Aleyna Tilki ile birlikte düet yaptı. Şarkıcı Gökhan Türkmen ise sosyal medya hesabından paylaştığı “Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese!” ifadeleriyle Bağcan’ı eleştirdi. Türkmen şunları yazdı:

“Ülkede o kadar değerli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da çok etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni vardır elbet. Biz anlayamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese!”

Magazinsortie.com’dan Olcay Ünal Sert’e konuşan Bağcan, Türkmen’e şöyle yanıt verdi:

“Terbiyesizlik yapmış… Bir defa ben hiçbir şekilde Aleyna’yı anons etmedim. Onu kendi orkestramızdan bile gizledik. Birden bire geldi sürpriz için. O da ‘reklam yapıyor’ diyor, sana ne? Kıskandı belki de… Gereksiz polemikler bunlar… Sanatçı sanatıyla gündem olmalı. Ayrıca sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?”

Yaşam