Selvi, Ali Koç'u hedef göstermeyi sürdürüyor: 'Bu uyarı senin için'

Selvi, Ali Koç'u hedef göstermeyi sürdürüyor: 'Bu uyarı senin için'
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Süper Kupa'daki kararına yönelik hedef göstermelerine devam ediyor. Selvi bugünkü yazısında Ali Koç'a 'bu uyarı senin için' diyerek seslendi.

Abdulkadir Selvi, Suudi Arabistan'da oynanmayan Süper Kupa maçına ilişkin muhalefetin tavrını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın provokasyon uyarısını hatırlatan Selvi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a 'bu uyarı senin için' dedi.

Selvi, Hürriyet'teki yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Suudi Arabistan’da oynanacak olan Süper Kupa maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Atatürk tişörtleriyle maça çıkma ısrarı üzerine maç ertelenmişti. Bunun üzerine Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlamışlardı.

Erdoğan yerel seçim öncesinde provokasyon uyarısı yaptı. Hep diyorum ya seçim sürecine girildi, operasyonlar başladı. Erdoğan, “Her karışı terle ve kanla sulanmış vatan toprakları üzerinde ameliyat yapmaya kalkanlara meydanın boş olmadığını, milletimizin istiklaline ve istikbaline sıkı sıkıya sarıldığını göstermek boynumuzun borcudur. Riyad’dan size ekmek çıkmaz. Tişörtleri farklı bir şekilde boyamak, size bir şey kazandırmaz” diye uyardı. Ali Koç bu uyarı senin için." (Kısa Dalga)

Gündem