Sencar: AKP oyları eriyor, İnce oyları artıyor

Sencar: AKP oyları eriyor, İnce oyları artıyor
Metropoll araştırma şirketi sahibi Özer Sencar detaylı bir veri paylaşmadan AKP'nin oy kaybettiğini Memleket Partisi'nin ise güçlendiğini iddia etti

Millet İttifakı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı adayı göstermesinden sonra yayımlanan anketler, Kılıçdaroğlu’nu Erdoğan’ın önünde gösteriyor. Emek ve Özgürlük ittifakı ile birlikte HDP'nin de Kılıçdaroğlu lehine aday göstermemeleri sonrası yeni araştırmaların verileri merak konusu.

AKP kan kaybediyor

Tam bu süreçte seçimin ilk turda tamamlanması adına muhalefet spotları Muharrem İnce'ye çevirmiş durumda. Muharrem İnce'nin de Kılıçdaroğlu lehine yarıştan çekilmesi halinde muhalefette birleşmenin yaşanacağı iddiaları gündemdeyken Metropoll araştırma şirketi sahibi Özer Sencar, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sencar Twitter hesabından elindeki verileri “2023 yılının ilk üç ayının kaybedeni AKP, kazananı Memleket Partisi oldu” sözleriyle paylaştı. Grafik olarak bir veri paylaşmasa da bu açıklamasının devamının gelmesi bekleniyor (Kısa Dalga)

resim-2023-03-22-181252750.png

Gündem