Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz'a özel görev: Yakından ilgileniyor

Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz'a özel görev: Yakından ilgileniyor
Beşiktaş, Almanya'daki kampını sürdürüyor. Dün çift idman yapan siyah beyazlılarda Şenol Güneş'in çiçeği burnunda yardımcısı Burak Yılmaz'ın oyunculara yakın ilgisi dikkat çekti. 'Burak Hoca' özellikle forvet oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Yılmaz'ın özel görevi ise Jackson Muleka.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcı antrenör ekibine Burak Yılmaz da dahil olmuştu. Almanya'daki kampta takımla beraber olan genç antrenör, oyuncularla yakından ilgileniyor.

Şenol Güneş'in sık sık aldığı "Sorumluluk alan bir yardımcıyla çalışmıyor" eleştirisi belki de Burak Yılmaz ile son bulacak.

Yılmaz'ın dünkü çalışmada oyunculara sık sık uyarılar yaptığı görüldü.

Forvetlerle bire bir konuştuğu ve özellikle patlama yapması beklenen Muleka ile özel ilgilendiği fark edildi. Yılmaz'ın, Şenol Güneş'in talebiyle Muleka'ya özel ihtimam gösterdiği tahmin ediliyor.

Jackson Muleka büyük beklentilerle geldiği Beşiktaş'ta henüz beklenen patlamayı yapamadı. Cenk Tosun ağır sakatlığı nedeniyle yeni sezonda Aboubakar'ın partneri olması beklenen Muleka, Burak Yılmaz'a emanet.

Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Beşiktaşlı Salih Uçan'da Burak Yılmaz hakkında konuşmuş ve yeni antrenörünü "Kampın yıldızı o" şeklinde tanımlamıştı.

Salih, "Bana göre şu an kampın yıldızı Burak Yılmaz. İnanılmaz çalışıyor. Bizlere tecrübe ve deneyimlerini aktarıyor. Her futbolcuya ilgi gösteriyor. Tek tek konuşuyor ve moral veriyor. Bu takım içinde olması gerçekten çok önemli" ifadelerini kullanmıştı.

"Kral Burak Yılmaz" olarak Türk futbol tarihine geçen futbol adamı, artık Beşiktaş'ın 'Burak Hoca'sı. (Kısa Dalga)

Spor