Sera Kadıgil: 'Benim yüzümden Tele 1'e ceza vermişler, gerekirse dumanla haberleşeceğiz, sizi de tarihe gömeceğiz'

Sera Kadıgil: 'Benim yüzümden Tele 1'e ceza vermişler, gerekirse dumanla haberleşeceğiz, sizi de tarihe gömeceğiz'
Türkiye İşçi Partisi Sözcüsü Sera Kadıgil, "Benim yüzümden TELE 1'e ceza vermişler, üç gün yayın durduracakmış. Gerekirse dumanla haberleşeceğiz, sizi de tarihin tozlu sayfalarına gömeceğiz, gömeceğiz!” dedi.

TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Diyanet ve imam hatiplerle ilgili sözleri gerekçe gösterilerek Tele 1’e 3 gün yayın durdurma cezası verilmesini TBMM gündemine taşıdı.

Kadıgil, sosyal medya hesabından "RTÜK, sözlerimi bahane edip Tele 1’e kapatma cezası vermiş. Aynı yönde bir ceza daha alırsa tümden kapatılacak! Gerçek derdiniz ne çok iyi biliyoruz. Siz de şunu iyi bilin, gerekirse dumanla haberleşeceğiz, yine de sizi tarihin tozlu sayfalarına gömeceğiz" ifadeleriyle Meclis konuşmasını yayınladı.

Kadıgil Meclis'te yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'LA HESAPLAŞACAĞIZ"

"Zaten bu yüzden diyoruz ya biz 'Hesaplaşacağız, hesaplaşacağız, hesaplaşacağız!' diye. En çok da kiminle hesaplaşacağız biliyor musun? Bu ülkeyi bu hâle getiren, liyakatsizliği kural hâline getiren ve bu ülkenin tarihinde gelmiş geçmiş en berbat dönemin baş sorumlusu olan Recep Tayyip Erdoğan'la hesaplaşacağız. Bu hesabın yaklaştığını çok iyi hissediyorsunuz, bir ölüm kalım savaşına dönüşmüş durumda sizin için. O yüzden bütün muhalif kanalları susturma derdindesiniz. Benim yüzümden Tele1'e ceza vermişler, üç gün yayın durduracakmış Tele1, ondan sonra da kapatma derdindesiniz. Niye? İstanbul seçimlerini çalamadınız, bu sefer bütün muhalif medyayı susturursak Anadolu Ajansı çıkıp 'Yüzde 65'le Tayyip Erdoğan kazandı' diye ayak yaptığında bu millet belki bunu yer sanıyorsunuz, yemeyeceğiz! Gerekirse dumanla haberleşeceğiz, sizi de tarihin tozlu sayfalarına gömeceğiz, gömeceğiz!” (Kısa Dalga)

Politika