Ses kayıtları gündem oldu | Rojda Altıntaş, DHA Müdürü'ne yanıt verdi: Her şeyden haberiniz vardı

Ses kayıtları gündem oldu | Rojda Altıntaş, DHA Müdürü'ne yanıt verdi: Her şeyden haberiniz vardı
DHA muhabiri Rojda Altıntaş, Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören’in şoförünün kendisini Eylem Tok ve oğluyla alakalı haberi yayınlamaması için aradığı anlara ait olduğu iddia edilen görüntüleri paylaştı. DHA Genel Müdürü Korkut, "Bir an önce iş başı yapıp kaldığı yerden görevine devam etmesini bekliyorum” dedi. Altıntaş da "Her şeyden haberiniz vardı. Başka ses kayıtları veya görüntüler olup olmadığını merak ediyorsunuz" yanıtını verdi.

İstanbul’da Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği kazada Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Rojda Altıntaş’ın paylaştığı görüşme kayıtları gündem oldu.

Altıntaş, Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören’in şoförünün kendisini Eylem Tok ve oğluyla alakalı haberi yayınlamaması için aradığı anlara ait olduğu iddia edilen görüntüleri paylaştı.

Rojda Demirbaş’ın paylaştığı görüntülerde Revna Demirören’in şoförü olduğunu söyleyen İlker isimli kişi, Rojda Altıntaş’ı arıyor ve Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur’un Yıldırım Demirören’in en küçük oğlu ile çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyerek kazanın haber yapılmamasını istiyor. Altıntaş sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak baskılara maruz kaldığını ifade etti.

DHA Müdürü Korkut açıklama yaptı

DHA Genel Müdürü Celal Korkut, Rojda Altıntaş’ın paylaşımlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Korkut açıklamasında “Bir meslek büyüğü olarak kendisine ulaşamadığım için buradan sesleniyorum. Bir an önce iş başı yapıp kaldığı yerden görevine devam etmesini bekliyorum” dedi.

Altıntaş yanıt verdi: Her şeyden haberiniz vardı

Korkut’un açıklamasının ardından, Rojda Altıntaş sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi:

“Her şeyden haberiniz vardı. Başka ses kayıtları veya görüntüler olup olmadığını merak ediyorsunuz. Bu sebeple her şeye rağmen DHA’nın resmî hesabından beni işe çağırmak zorunda bırakılmışsınız, ne kadar üzücü. Ancak işe dönmeyeceğim."

(Kısa Dalga)

Gündem