Settar Tanrıöğen'in ekranlara ne zaman dönecek?

Settar Tanrıöğen'in ekranlara ne zaman dönecek?
Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beynindeki bir damarda kanama başladığı tespit edilince acil ameliyata alınmıştı. Tedavisi süren oyuncu iki kez ameliyat edilmişti. Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah (Apo) karakterine hayat veren deneyimli oyuncunun sağlığına ilişkin son durum öğrenildi.

Son dönemde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde canlandırdığı "Abdullah" karakteriyle adından söz ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmişti. İki kez ameliyat edilen oyuncunun yoğun bakımdan çıktığı ve normal odaya alındığı açıklanmıştı. Tedavisi süren oyuncunun Kızılcık Şerbeti dizisine ne zaman döneceği ise merak konusu oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, hastanede dördüncü haftasını tamamlamak üzere olan 61 yaşındaki usta oyuncunun yarın taburcu olması bekleniyordu.

Ancak iyileşmesi beklenenden yavaş ilerleyen Tanrıöğen'in bir süre daha hastanede tedavi göreceği öğrenildi. Ziyaret yasağı olan oyuncunun önümüzdeki 2 bölüm daha Kızılcık Şerbeti'nde olmayacağı kesinleşti.

Gelecek bölümler için de Settar Tanrıöğen’in doktorlarından alınacak bilgiye göre hareket edilecek.

Hastaneden açıklama

Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili hastane şu açıklamayı yaptı:

“Hastamız Settar Tanrıöğen’in hasta odasında sürdürülen tedavisi bir müddet daha devam edecektir. Genel durumu iyidir. Klinik olarak her gün olumlu gelişim gösteren Settar Tanrıöğen’in beyin kanamasına yol açan sebep ve ardından yapılmış olan embolizasyona bağlı komplikasyon riskleri de ortadan kalkmıştır. Multidisipliner bir yaklaşımla tedavisi gerçekleştirilen hastamızın rehabilitasyonuna devam edilmektedir” (Kısa Dalga)

Kültür Sanat