Settar Tanrıöğen'in son durumunu Kızıl Şerbeti'nden rol arkadaşı duyurdu

Settar Tanrıöğen'in son durumunu Kızıl Şerbeti'nden rol arkadaşı duyurdu
Kızılcık Şerbeti dizisinin Apo'su Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Tanrıöğen'in son sağlık durumunu rol arkadaşı Aliye Uzunatağ açıkladı.

Kızılcık Şerbeti dizisi sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Dizide "Abdullah" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmiş durumu izleyenler tarafından merak ediliyordu. Konuyla ilgili, Kızılcık Şerbeti'nin Sönmez'i Aliye Uzunatağ, açıklamalarda bulundu.

"Bir Demet Tiyatro", "Vavien" ve "Kızılcık Şerbeti" gibi yapımlarla tanınan Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. Ardından bir operasyon daha geçirdiği ortaya çıkan usta oyuncu hakkında Kızılcık Şerbeti'nin yapım şirketi olan Gold Film'den yazılı bir açıklama yapılmıştı.

Açıklamada "Hastamız işlem sonrasında tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Sanatçı Settar Tanrıöğen'in hastanemize gelişinde olduğu gibi bilinci açık bir halde yoğun bakım servisimizde izlenmeye devam edilmektedir" ifadelerine yer verilmişti. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat