Seval Türkeş: "Bahçeli, Alparslan Türkeş’in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı"

Seval Türkeş: "Bahçeli, Alparslan Türkeş’in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı"
Alparslan Türkeş Vakfı kurucusu Seval Türkeş: S"ayın Bahçeli, Türkeş’in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı. Benim kendisine bir saygısızlığım olmadı ama o beni sürekli engelledi. Yıllardır bu baskının altındayız. MHP radikal bir değişime gitmediği sürece memleket huzur bulamaz.”

Alparslan Türkeş Vakfı Genel Sekreterliği'nce, dün MHP kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğum günü için Yenimahalle ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde anma etkinliği düzenlemiş, etkinlik sırasında salona giren yaklaşık 50 kişilik grup, etkinliği düzenleyenlere saldırmıştı.

Cumhuriyet'ten Barış Pehlivan'a konuşan  Alparslan Türkeş Vakfı’nın kurucusu ve Türkeş’in eşi Seval Türkeş  şunları dedi: 

“Bu saldırı iç çatışma çıkarmayı amaçlayan bir provokasyon gibi. MHP’nin direkt sorumluluğunu görüyorum. Eğer sorumluluğu yoksa, Sayın Bahçeli’nin Ankara İl Başkanı’nı görevden alması gerekiyordu. Türkeş, bugün yattığı yerden kalksa bu saldırganlar kaçacak delik arar. Böyle bir tablo hem utanç verici, hem de çok üzücü. Sayın Bahçeli, Türkeş’in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı. Benim kendisine bir saygısızlığım olmadı ama o beni sürekli engelledi. Yıllardır bu baskının altındayız. MHP radikal bir değişime gitmediği sürece memleket huzur bulamaz.”

YAZININ TAMAMI

Gündem