Sevgilisi tatilden fotoğraf paylaştı, Meksikalı uyuşturucu kaçakçısı yakalandı

Sevgilisi tatilden fotoğraf paylaştı, Meksikalı uyuşturucu kaçakçısı yakalandı
Kolombiya'da hapiste bulunan baron Joaquín "El Chapo" Guzmán'ın karteliyle bağlantılı Meksikalı uyuşturucu kaçakçısı, model sevgilisinin tatil fotoğraflarını Facebook'ta paylaşması üzerine yakalandı.

Kolombiya polisi geçen pazar günkü açıklamasında, "El Pitt" lakabıyla bilinen ve Sinaloa uyuşturucu kartelinin elebaşlarından olduğu iddia edilen Brian Donaciano Olguin Verdugo'yu Cali şehrindeki lüks bir dairede tutukladığını belirtti.

Meksikalı uyuşturucu kaçakçısı, model sevgilisinin tatil fotoğraflarını Facebook'ta paylaşması üzerine yakalandı.

Independent Türkçe'de yer alan Sevgi Aydoğan imzalı çeviriye göre, ismi açıklanmayan model, bir tepenin doruğundaki İsa Mesih heykeli Los Cristales'teyken gösteren fotoğrafı Facebook'a koydu.

El Tiempo'ya konuşan bir polis kaynağı, "Sadece şifrelenmiş uygulamaları kullanmak da dahil tüm güvenlik protokollerini ihlal eden model, El Pitt'i Los Cristales dağının önünde öpüşürken selfie çekmeye ikna etti" dedi .

Habere göre, The Independent, yorum almak için DEA'yla temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı. El Tiempo'ya göre Verdugo, kendisini tutuklayan memurlara "Meksika'da olsaydım, bir grup silahlı adam beni çoktan serbest bırakmıştı" dedi.

HABERİN TAMAMI

Dünya