Shakira'dan ayrılık açıklaması: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim

Shakira'dan ayrılık açıklaması: Aldatıldığımı babam yoğun bakımdayken öğrendim
12 yıllık sevgilisi Gerard Pique ile olaylı ayrılığı ile gündemden düşmeyen Shakira, Pique'nin kendisini aldattığı haberini babası yoğun bakımdayken aldığını söyledi.

Barselona'dan taşınıp çocuklarıyla birlikte Miami'ye yerleşen Kolombiyalı şarkıcı Shakira, People en Espanol dergisine konuştu.

46 yaşındaki şarkıcı, "Her şey bir anda oldu. Ailem dağılmıştı. İhanete uğradığımı, babam yoğun bakımdayken basından öğrenmiştim" diye konuştu.

63d20a434e3fe11690f4f708.webp
Yaşadığı zorlu süreci "atlatamayacağına" inandığını belirten şarkıcı "Hayatımda en çok sevdiğim erkek, babam, ona en ihtiyacım olan zamanda ellerimden kayıp gidiyordu. Onunla konuşamıyordum ya da en yakın arkadaşımdan tavsiye alamıyordum" ifadelerini kullandı.

Hamilton'la aşk iddiası

Öte yandan, Shakira'nın adı şu sıralar Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile anılıyor. Shakira'nın yeni ilişkisiyle gündeme gelmesinin ardından Gerard Pique'nin sevgilisi Clara Chia ile evlilik sürecini hızlandırdığı iddia edilmişti.

9u2psbj4m02-tior6blwvq.webp

İki çocuğunun annesi Shakira'dan ayrılarak üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlayan 36 yaşındaki Gerard Pique'nin bir ay içinde nikah masasına oturmayı planladığı iddia edildi.

İspanyol medyasında "Gerard Pique ve Clara Chia evlenecek. Eski futbolcu ve sevgilisi önemli bir karar aldı" ifadeleri yer aldı.

Kültür Sanat