Sharon Stone 'Kurtlar Vadisi' setini anlattı dizinin senaristi ünlü oyuncuya yanıt verdi

Sharon Stone 'Kurtlar Vadisi' setini anlattı dizinin senaristi ünlü oyuncuya yanıt verdi
Ünlü oyuncu Sharon Stone, Kurtlar Vadisi setinde yaşadıklarını anlattı. Stone, Andy Garcia ile birlikte kısa bir rol aldıkları dizinin setinde kimseyle anlaşamadıklarını, ne yaptıklarını bilmediklerini, kimsenin İngilizce bilmediğini söyledi. Ünlü oyunca Kurtlar Vadisi'nin senaristlerinden Bahadır Özdener yanıt verdi. Özdener, "Üç oyuncu da üstün performans sergilemiştir. Merak edenler Kurtlar Vadisi’nin 96. ve 97. bölümlerini açıp izleyebilir." dedi.

ABD'li ünlü oyuncu Sharon Stone, TRT World'de katıldığı programda Kurtlar Vadisi dizisi setinde yaşadıklarını anlattı. Stone'un sözlerine Kurtlar Vadisi'nin senaristlerinden Bahadır Özdener yanıt verdi.

Stone: Ne yapıyoruz bilmiyorduk, tamamen kaybolmuştuk

Stone, Kurtlar Vadisi seti için "Gördüğüm en lüks setti ama ne Andy Garcia ne de ben ne yaptığımızı bilmiyorduk" dedi.

Kendilerine çok iyi para ödendiğini söyleyen Sharon Stone, Andy Garcia ile birlikte yaşadıkları süreci şöyle anlattı:

"Andy ve ben sete gittik. Bizimle kimse İngilizce konuşmuyordu. Onlar Türkçe konuşuyordu, biz İngilizce... Sahnelerde de bizimle Türkçe konuşuyorlardı, biz İngilizce karşılık veriyorduk. Andy'nin de benim de ne olduğu hakkında hiç fikrimiz yoktu. Sahne neyle ilgili, biz ne yapıyoruz bilmiyorduk.

Tamamen kaybolmuştuk. Devasa, hayatta gördüğüm en lüks set, olağanüstü kıyafetler...

Ama hiç kimse İngilizce konuşmuyordu ve ne yaptığımızı hiç bilmiyorduk. Andy'ye döndüm ve 'Ne yaptığımız hakkında hiçbir fikrim yok' dedim."

Kurtlar Vadisi’nin senaristi yanıt verdi

Sharon Stone’un açıklamalarına Kurtlar Vadisi'nin senaristlerinden Bahadır Özdener yanıt verdi:

"Bilgilendirmek istedim: Kurtlar Vadisi’nin final bölümleri için Andy Garcia ve Sharon Stone ile dizide oynamak üzere anlaşılmış ve bu çekimleri gerçekleştirmek için 2005 yılının Aralık ayında California-Los Angeles’a gitmiştik. Bu durum tüm dünyada haber olurken A class iki star ilk defa bir TV dizisinde oynarken bir Türk yapım şirketinin bunu başarmış olması da dikkat çekmişti. Kurtlar Vadisi’nin ilgili bölümleri büyük ilgi görürken kendi izlenme rekoruna da kırmıştı.
1) Los Angeles-Beverly Hills’teki çekimlerde yönetmen Serdar Akar hariç ekibin tamamı (görüntü yönetmeni, ışık şefi, sanat yönetmeni, prodüksiyon amiri v.s) bırakın İngilizce bilmemeyi AMERİKALI idi. Los Angeles’ın en iyi ekipleri bu iş için seferber edildi.
2) Necati Şaşmaz ileri düzeyde İngilizce bilir, çok uzun yıllar yurtdışında yaşamıştır.
3) Andy Garcia ve Sharon Stone’un ajanslarıyla sözleşme yapılırken (İngilizce) senaryo metninin tamamı İngilizce olarak sözleşmenin içinde yer almıştır.
4) Sahne içerisinde üç oyuncu da üstün performans sergilemiştir. Merak edenler Kurtlar Vadisi’nin 96. ve 97. bölümlerini açıp izleyebilir.
5) Andy Garcia daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu için İstanbul’a gelmiş ve yeniden dizide yer almıştır…"

Sharon Stone ve Andy Garcia kimdir?

Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’in senaryosunu yazdığı, Serdar Akar’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Kurtlar Vadisi’nin Los Angeles sahnelerinde, Sharon Stone ve Andy Garcia ile birlikte, dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz da kamera karşısına geçmişti.

Sharon Stone, ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde bir mafya patroniçesini, Andy Garcia’yı ise onun acımasız eşini oynamıştı. 1992’de çekilen ‘Temel İçgüdü’ (Basic Instinct) filmindeki rolüyle 1993 MTV film ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ve en çekici kadın seçilen Sharon Stone, ardından ‘Casino’, ‘Beautiful Joe’, ‘Searching for Debra Winger’, ‘Catwomen’, ‘Temel İçgüdü 2’ gibi önemli filmlerde oynadı.

1956-Küba doğumlu oyuncu Andy Garcia ise, 1990’da rol aldığı ‘Baba 3’ filmiyle dikkatleri çekti. Garcia, tüm dünyada hasılat rekorları kıran ‘Oceans Eleven’, ‘Oceans Twelve’ filmlerinde de birçok yıldızla birlikte kamera karşısına geçti. Usta oyuncu ayrıca 1995’te Empire dergisinin ‘En seksi 100 yıldız’ listesinde 65’inci sırada yer almıştı. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat