Sıfır otomobil için son fırsat… Uzmanından ‘bu günleri iyi değerlendirin’ uyarısı

Sıfır otomobil için son fırsat… Uzmanından ‘bu günleri iyi değerlendirin’ uyarısı
Birçok markanın elindeki stokları eritmek için kampanya yaptığını belirten gazeteci Emre Özpeynirci, "Otomobil alacaksanız bugünleri iyi değerlendirin yoksa bu fırsatı bir daha zor yakalarsınız" dedi.

Pandemide başlayan çip krizi nedeniyle uzun süre sıfır otomobil bulunamamıştı. Birkaç aydır ise durum tersine döndü. Markalar şimdi stokları eritmek için kampanyalar yapıyor. Gazeteci Emre Özpeynirci’ye göre otomobil almak için en iyi zaman ve bir daha bu fırsat yakalanamayabilir.

Özpeynirci, Gazete Oksijen’deki yazınsa otomobil almak isteyenlere uyarılarda bulundu.

Özpeynirci'nin "Otomobil almak için en doğru zaman" başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Birçok marka elindeki stoku bitirip yılı başarılı tamamlamak için fırsatlar sunmaya başladı. Tüketiciler 2-3 ay önceye kadar otomobil için sıraya girip karaborsadan yüksek fiyatlara almaya çalışırken, bugün hem bol otomobil var hem de kampanyalar devrede. Örneğin; Toyota, Hyundai ve hatta Tesla gibi markalar 200 bin ila 400 bin TL arasında indirimler yaparken, birçok marka da kredi kampanyalarını devreye soktu. Otomobil alacaksanız bugünleri iyi değerlendirin yoksa bu fırsatı bir daha zor yakalarsınız." (Kısa Dalga)

Otomobil