'Evlenme teklifini reddetti' bahanesiyle kadının yüzüne kimyasalla saldırdı

'Evlenme teklifini reddetti' bahanesiyle kadının yüzüne kimyasalla saldırdı
İstanbul’da Can K. isimli erkek, evlilik teklifini kabul etmediği bahanesiyle 21 yaşındaki Yağmur T.'nin yüzüne kimyasal madde attı.
* Fotoğraf: Serra Akcan / csgorselarsiv.org

112 Acil birimlerini arayan bir kişi, 'kimyasal yanık' bilgisi vererek ambulans istedi. Çağrı üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken, polis de adrese yönlendirildi.

Adrese ulaşan sağlık ekipleri yüzünde ve vücudunda kimyasal yanıklar olan 21 yaşındaki Yağmur T.’ye ilk müdahaleyi yaparak Çam Sakura Hastanesi’ne götürdü.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışama başlattı.

Şüphelinin Muhammed Can K. olduğu anlaşıldı. Şüphelinin işyerinde çalışan Yağmur T.’ye silah çektiği, silahın tutukluluk yaptığı öne sürüldü.

Can K.’nın silahı tutukluk yapınca Yağmur T.’nin yüzüne kimyasal madde attığı belirtildi.

Polis ekiplerinin peşine düştüğü şüpheli gözaltına alındı. Can K. emniyete götürülürken yüzünde oluşan yanıkların, hafif olduğu ve tıbbi müdahale ile iyileşebileceği belirtilen Yağmur T. ile kadının ailesinin bilgisine başvuruldu.

Can K.’nin genç kızla evlenmek istediği; Yağmur T.’nin ise 3 ay önce bunu reddettiği öğrenildi. Can K.'yla görüşmeyi de reddettiği belirtilen Yağmur T.’nin şüpheliden şikayetçi olduğu belirtildi.

Küçükçekmece Aile İçi Büro Amirliğince hakkında işlem yapılan Can K. tutuklandı. (Kısa Dalga)

Gündem