Şimşek eski günleri unuttu, Bahçeli'ye teşekkür etti

Şimşek eski günleri unuttu, Bahçeli'ye teşekkür etti
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sözleri nedeniyle Bahçeli’ye “Ekonomi programımıza verdikleri destek çok kıymetlidir" diyerek teşekkür etti.

Kısa Dalga - Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugünkü basın açıklamasında ekonomi yönetimine destek veren sözleri nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “Ekonomi programımıza verdikleri destek çok kıymetlidir" diye teşekkür etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün düzenlediği basın toplantısında ekonomiye ilişkin "Dezenflasyon süreci her geçen gün etkisini göstermektedir. Kredi derecelendirme şirketlerinin ekonomi ivmesini teyit etmesi sevindirici gelişmedir. Türkiye ekonomisi umut uyandıran bir yükseliş kulvarındadır. Ekonomi en kötü senaryoların engellemelerine takılmadan hızla ilerleme kaydetmektedir" diye konuştu.

Şimşek'ten teşekkür: Verdikleri destek çok kıymetlidir

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bahçeli'nin "ekonomi programı'na ilişkin sözleri nedeniyle teşekkür mesajı yayımladı. Şimşek'in X hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

"Cumhur ittifakının değerli ortağı MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ekonomi programımıza verdikleri destek çok kıymetlidir. Siyasi istikrarla birlikte rasyonel politikaların kararlılıkla uygulanması başarıyı getiriyor."

ekran-resmi-2024-07-23-12-42-40.png

Sert sözlerle eleştirmişti

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Nisan ayında yurt dışındaki bir toplantıda kullandığı 'locals' ifadesi nedeniyle Şimşek'i hedef almıştı. Bahçeli, “Türk milletini ‘yerel halk’ ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir” ifadelerini kullanmıştı. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Ekonomi