Şimşek, programında olmasına rağmen AKP Şanlıurfa İl Başkanlığına gitmedi

Şimşek, programında olmasına rağmen AKP Şanlıurfa İl Başkanlığına gitmedi
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şanlıurfa'daki ziyareti kapsamında, programında yer almasına rağmen AKP İl Başkanlığını ziyaret etmedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi temaslarda bulunmak üzere bugün Şanlıurfa'ya gitti.

Şimşek'in Şanlıurfa programının saat 9.30'da valilik ziyaretiyle başlaması bekleniyordu ancak rötar yapan uçak Şanlıurfa yerine Gaziantep'e iniş yapınca program gecikmeli başladı.

Artı Gerçek'in haberine göre Bakan Şimşek'in Şanlıurfa Valiliği ziyareti saat 11.40'ı buldu. Valilik ziyaretinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine geçen Şimşek'in bir sonraki adresinin AKP İl Başkanlığı olması bekleniyordu.

Ancak, program akışında olmasına rağmen Şimşek, il başkanlığı ziyaretini es geçti.

Şimşek ziyaretine Organize Sanayi Bölgesine (OSB) geçerek devam etti. OSB yönetimi ile bir toplantı yapan Bakan Şimşek, il başkanlığı ziyareti dışında program akışına göre hareket etti.

Yuhlanan il başkanı da ziyaretteydi

Şimşek'in kentteki temasları sırasında kendisine eşlik edenler arasında AKP İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu da vardı. Şimşek'in ziyaret etmediği AKP İl Başkanı Delioğlu'na yönelik son günlerdeki çıkışları nedeniyle yükselen tepkiler, dün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Şanlıurfa mitingine de yansımıştı. Erdoğan henüz alana gelmeden platforma çıkan Delioğlu'na, konuştuğu sırada kalabalık arasından 'yuh' sesleri yükseldi. Erdoğan, mitingdeki konuşmasının ardından Delioğlu'nun ismini anons etti. Erdoğan'ın anonsuyla birlikte Delioğlu kalabalık tarafından bir kez daha yuhalandı. Alandan yükselen sesler, canlı yayına da yansıdı. (Kısa Dalga)

Gündem