Sinan Ateş cinayeti | MHP'li vekilin baba evinde arama iddiası

Sinan Ateş cinayeti | MHP'li vekilin baba evinde arama iddiası
Sinan Ateş cinayetinden yaklaşık bir ay sonra MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün Bolu'daki baba evinin polis tarafından arandığı belirtildi.

Ankara'da 2022 yılında silahlı saldırıda öldürülen Ülkü Ocakları'nın eski genel başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Ateş'in eşi Ayşe Ateş, eşine yönelik suikaste ilişkin yeni iddialar ortaya attı. Ateş, yaptığı paylaşımda MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve babasının cinayetle bir ilişkisi olup olmadığını sordu ve "Katilin Bolu'da bir müddet gizlendiğine dair kuvvetli şüphe bulunmaktadır" dedi.

Öte yandan Ateş cinayetinden yaklaşık bir ay sonra MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün Bolu'daki baba evinin polis tarafından arandığı, babasına ait 14 AAY 148 plakalı aracın Ankara'ya getirilip parmak izi araştırması yapıldığı belirtildi. Ankara Gazeteci'sinin haberine göre tetikçi Eray Özyağcı, cinayetinin ardından Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel tarafından geçici olarak Bolu'ya bırakılmıştı. Aynı gece tutuklu avukat Serdar Öktem de Bolu'daki Karaağaç Yaylasına gelmişti. Bu yaylada MHP milletvekilinin babasının evi bulunuyor. (Kısa Dalga)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem