Sinan Ateş cinayeti sanığından savcıya tehdit: Onlarla aynı safta olmayın

Sinan Ateş cinayeti sanığından savcıya tehdit: Onlarla aynı safta olmayın
Sinan Ateş cinayeti davasında azmettirici olarak görünen eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş’ın ifade sırasında savcıyı tehdit ettiği ortaya çıktı.

Kısa Dalga - Sinan Ateş cinayeti davasında azmettirici olarak görünen eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş’ın, bilirkişi raporunun dosyaya girmesinden sonra Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile yapılan sorgusu dava dosyasına girdi.

Demirbaş’ın ifadesi sırasında savcı Ayhan Ay'a görevden alınan savcılar Durdu Özer ve Durmuş Ali Kaya'yı hatırlatarak, "Bu olay siyasi mecraya çekilmek isteniyor. Lütfen buna alet olmayın, bu günaha ortak olmayın sayın savcım. Durdu Özer nerede, Durmuş Ali Kaya nerede? Onlarla aynı safta durmayın. Onların tehdit siyaseti hesaplaşmadır. Siz onlarla iş birliği içinde olmayın" diye tehdit ettiği ortaya çıktı.

Savcı Ay'ın da Demirbaş'a "Tavsiyelerini kendine sakla. Ben siyasetle alakası olan bir savcı değilim. İspat edilirse de istifa ederim. Yorum yapmak yerine benim söylediklerime cevap ver" dediği görülüyor. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem