Sinan Oğan, çekilmeyeceğini açıkladı: İnce'nin seçmen tabanının ana gövdesi bize gelecek

Sinan Oğan, çekilmeyeceğini açıkladı: İnce'nin seçmen tabanının ana gövdesi bize gelecek
Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesinin ardından seçmen tercihlerine ilişkin olarak "Ana gövdenin bize geleceğini söyleyebilirim" dedi.

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın konuğu oldu. Muharrem İnce'nin çekilmesiyle ilgili konuşan Oğan, şunları söyledi:

"Sayın İnce'ye oy verecek olan sayın İnce'nin tarafında olan insanların bugün şöyle bir kampanya gördüm; bir oy Memlekete bir oy Sinan Oğan'a. Sayın İnce'nin genç, protest bir kitlesinin olduğunu gördüm. Seçmen tabanının bizim Atatürkçü, milliyetçi aday profiline rahatlıkla oy verebileceğini, ana gövdenin bize geleceğini söyleyebilirim."

Seçimden çekilmeyeceğini belirten Oğan, "Sayın Erdoğan ve sayın Kılıçdaroğlu bizim çekilmemizi falan beklemesin. Böyle bir şey asla yok. Son iki üç gün içerisinde yaşadığımız hadiseler bizi ikinci turun ortağa haline getirmiştir. Ben de diyorum ki biz büyük sürpriz yapacağız Türk siyasetinde" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem