Sinan Oğan eskiden ekibinde yer alan genci yalanladı

Sinan Oğan eskiden ekibinde yer alan genci yalanladı
Sinan Oğan bir dönem kendisinin ekibinde yer alan Alperen İnce'nin 'Cumhur İttifakı'yla anlaşmak istiyor' iddialarını yalanladı, 'ipe sapa gelmez iftiralar' dedi.

Bir dönem ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ekibinde yer alan Alperen İnce'nin sosyal medyadaki paylaşımlarına Oğan'dan yanıt geldi.

Alperen İnce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

sldfkjgsdlk.png

Yol ayrımımız, özel sohbetimizde "İkinci turda gerekirse Cumhur İttifakı'nı destekleyebiliriz. bakanlıklarımız, müdürlüklerimiz olabilir." demesinden kaynaklanır. Ben bu yola giremezdim. Bunu arkadaşlarıma açıklayamazdım. Kabul edebilecek olsam MHP'de olurdum. Çakmasında değil.

Oğan'dan hedef gösteren açıklama

Sinan Oğan ise kendi sosyal medya hesabından, İnce'nin bu iddiaları için şunları dile getirdi:

resim-2023-05-11-180534871.png

1 Eylül 2022 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında bizim gönüllü ekipleri içerisinde yer alan ve “1 aylık bursiyerlerimizden” olan Alperen İnce işe yeterince vakit ayıramadığı, kendisine verilen gönüllü kardeşlerimizi arama işini tam olarak yapamadığı için kendisine teşekkür ettik, yollarımızı ayırdık.

Ondan sonra da bir daha görüşmedik. Bizim ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adaylığımızı açıkladığımız tarih 11 Mart 2023’tür. Kendisi benim sosyal medya danışmanlığımı yapmamıştır. Aşağıda yazılanlar pis ve tutarsız bir iftiradır. Bu genç kardeşimiz daha toydur, ekipten çıkarılmasını kedisine yediremeyip iftiralara başlamıştır. Ayrıldığı gündem bu yana bize türlü türlü iftiralar atmıştır. Son iftirası ipe sapa gelmez niteliktedir. O kadar toydur ki gönüllü gruplarından geçen yıl ayrılmış, dün ayrılmış gibi algı yapmaktadır. (Kısa Dalga)

Politika