Sinan Oğan'ın '1 milyon dolardan fazla eder' dediği malikanesi gündemde

Sinan Oğan'ın '1 milyon dolardan fazla eder' dediği malikanesi gündemde
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, sadece aile dostlarını ve yakınlarını davet ettiğini söylediği malikane için, “Buraya 1 milyon dolar verseler vermem, daha fazla eder" dedi.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan, seçimlerin ikinci turunda ise Cumhur İttifakı’nın adayı AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan, lüks malikanesinde verdiği röportajla sosyal medyada gündem oldu.

Malikanenin bahçesinde sohbet ettiği Azerbaycanlı gazetecinin, “Ben 1 milyon dolarlık bir bahçeye mi geldim, eve mi geldim?” sözlerine gülerek yanıt veren Oğan, “Burası 1 milyon dolardan daha fazla eder. 1 milyon dolar teklif etseler burayı vermem” dedi.

Oğan, sadece aile dostlarını ve yakınlarını davet ettiğini söylediği malikane için, “Buraya 1 milyon dolar verseler vermem. Aşağısı da bizim, birazdan oraya da bakarız. Futbol sahamız var. Kızım voleybola gidiyor. Ufak bir voleybol sahamız var. Yani burası büyük bir yer. Geniş bir yer” diye konuştu.

Daha sonrasında ise kameralara malikaneyi gezdiren Oğan, çocuklarının oyun oynadığı ağaç evi, malikanede bulunan açık hava sinemasını ve bostanı gösterdi.

(Kısa Dalga)

Yaşam