Sinan Oğan'ın ikinci tur sözleri yeniden gündem oldu: Bedavadan ortak olmayacağız

Sinan Oğan'ın ikinci tur sözleri yeniden gündem oldu: Bedavadan ortak olmayacağız
ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın 'ikinci turda seçimi belirleyecek' oya ulaşacakları ve 'kimseye bedava destek vermeyecekleri' yönündeki sözleri yeniden gündem oldu.

Seçmenler yarın sandık başına giderek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Oğan arasında tercih yapacak. Anketlerde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranlarının birbirine çok yakın olduğu belirtiliyor.

Gazeteci Bahar Feyzan'ın YouTube kanalına 4 Mayıs'ta konuk olan Sinan Oğan'ın ikinci tura dair sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Oğan, "Bu seçimin en büyük sürprizi, bizim ikinci tura kalmamız. İkinci büyük sürprizi, bizim ikinci tura kalamayıp ama ikinci turda sonucu belirleyecek olmamız" dedi.

Sinan Oğan, seçmenlerini yönlendirecek kişiyi istişareyle, seçmenlerine sorarak karar vereceklerini, kamuoyunda bununla ilgili bir değerlendirme yapacaklarını dile getirdi.

Oğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Taleplerimizin arasına terörle arasına mesafe koymak olacak. Tabii ki bedavadan ortak olmayacağız. Bizim de bakanlıklar, cumhurbaşkanı yardımcılığı gibi taleplerimiz olacak. Anlaşırsak hükümetin içinde yer alacağız, anlaşamazsak yolumuza bakacağız."

Oğan, bunu Kılıçdaroğlu'yla görüşmesinde dile getirmediğini de sözlerine ekledi. (Kısa Dalga)

Politika