Şirin Payzın'dan HDP ile görüşen AKP'li heyete: Bizim programa kesilen para cezasını geri istiyorum

Şirin Payzın'dan HDP ile görüşen AKP'li heyete: Bizim programa kesilen para cezasını geri istiyorum
Gazeteci Şirin Payzın, Anayasa değişikliği teklifi için HDP ile görüşmeye giden AKP'li heyete tepki gösterdi. Payzın, "HDP'li milletvekilini burada konuşturduk diye trollerinizle günlerce bizi hedef göstererek bağırdınız, hakaret ettiniz. Ben şahsen HDP ile görüşmeye giden heyetten bizim programa kesilen para cezasını geri istiyorum" ifadesini kullandı.

Halk TV'de yayınlanan 'Sözüm Var' programının moderatörü Şirin Payzın, HDP Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki'nin katıldığı programın ardından verilen yayın durdurma ve para cezasını hatırlatarak, Anayasa değişikliği kapsamında HDP'yi ziyaret eden AKP heyetine seslendi.

T24'ün haberine göre, programa kesilen para cezasını geri istediğini dile getiren Payzın, şunları söyledi:

"Ben şahsen HDP ile görüşmeye giden heyetten bizim programa kesilen para cezasını geri istiyorum. Kesilen üç program yayınımızı da geri istiyorum. Çünkü biz HDP'li milletvekilini burada konuşturduk diye trollerinizle günlerce bizi hedef göstererek bağırdınız, hakaret ettiniz. Bize de konuğumuzu da. Yetmedi üç program ceza ve para cezası kestiler. Şimdi biz o parayı ve cezaları geri istiyoruz. Çünkü durum değişmiş herhalde. Bakacak olursak ya bu giden üç kişilik heyete de para cezası kesmek gerek, ya da biz neden ceza yedik, anlaşılır gibi değil."

Gündem