Sokakta kadını dakikalarca darp etti, saçından tutup yerlerde sürükledi

Sokakta kadını dakikalarca darp etti, saçından tutup yerlerde sürükledi
Sivas'ta sokakta yaşanan bir şiddet olayı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde; elinde bıçak olduğu görülen erkeğin, kadını saçından tutarak sürükleyip, tekme tokat attığı yer aldı.

Kadınlar her gün erkek şiddetinin hedefi olurken, Sivas'ta bir erkeğin, kadını sokak ortasında saçından tutarak sürükleyip şiddet uyguladığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Mimar Sinan Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi'nde saat 23.00 sıralarında kimlikleri henüz belirlenemeyen kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

DHA'nın haberine göre, tartışma sonrası kadın, iddiaya göre, erkek tarafından uzun süre darp edildi.

O anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde; elinde bıçak olduğu görülen erkeğin, kadını saçından tutarak sürükleyip, tekme- tokat attığı, kadının "yardım edin ne olur" diye yardım istediği görülüyor.

Çevre binalardan bazı kişiler balkonlardan çeşitli cisimler atarak kadına şiddet uygulayan erkeği durdurmaya çalışırken, sonrasında ise yanına giden vatandaşlar ikna etmeye çalıştığı da görülüyor.

Görüntülerde bir süre sonra çevredekiler tarafından ikna edilen şüphelinin otomobile binerek olay yerinden kaçtığı anlar yer aldı. (Kısa Dalga)

Kadın