Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı
Daha önce güzellik merkezinin kurşunlanması ile gündeme gelen sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ronay, işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir ise yaklaşık 3 hafta önce İstanbul Kurtköy’deki iş yerinin kurşunlandığını açıklamıştı. Ece Ronay, söz konusu iş yerinin kendisi tarafından mı kurşunlatıldığı sorusuna “Kesinlikle hayır” yanıtını vermişti.

Ne olmuştu?

İstanbul Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde bulunan, sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi 4 Aralık'ta kurşunlandı. 3 Aralık'ta da yine Ronay'ın Kocaeli'deki şubesi kurşunlanmıştı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Ece Ronay’a ait güzellik merkezlerine yapılan silahlı saldırının, kara para aklamakla suçlanan sosyal medya fenomenleri ile yeraltı dünyası arasındaki ilişkiyi en çıplak kanıtı olduğunu yazmıştı. Ece Ronay’’ın kurşunlanan güzellik merkezlerinin Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik’e kadar uzandığı da iddia edilmişti.

'Ayhan Bora Kaplan'ın sağ kolu ve Ronay sevgili' iddiası

Hayalet Orhan lakaplı Orhan Ünvan’ın yakını olduğu belirtilen Aka Otomotiv’in sahibi Muhammet Aka ifadesinde, “Ayhan Bora Kaplan’ın “sağ kolu” olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik ile Ece Ronay’ın sevgili olduğu” ileri sürdüğü belirtilmişti.

(Kısa Dalga)

Gündem