Sosyal medya o resmi konuştu... İşte viral olan resim

Sosyal medya o resmi konuştu... İşte viral olan resim
Riyad'da Süper Kupa maçında Atatürk fotoğraflarının engellenmesi ile başlayan kriz maçın ertelenmesine neden oldu. Sosyal medyada "Atatürk" TT oldu... En çok paylaşılanlar arasında da Atatürk'ün çocuklarla birlikte yar aldığı çizim var.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da bu akşam oynanacak olan maç öncesi tüm gün süren "İstiklal Marşı" ve "Atatürk pankartı" krizi çözülemedi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Maç iptal edildi, otelde bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ve Galatasaray teknik direktörlerinin ortak açıklama yapması bekleniyor.

TSİ 20.45'de maçın normal şartlarda başlaması beklenirken yaşanan krizle birlikte stadın ışıkları kapatılmış, Suudi vatandaşların oynanacak maça ilgi göstermedikleri dikkat çekmişti.

Pankartalar izin verilmemesi sosyal medyada büyük tepkiye uğradı. Kulüpler açıklama yaptı, Dayanışma mesajları gönderen futbol kulüpleri kendi statlarında maçın oynanması için çağrı yaptı.

Sosyal medyada "Atatürk" ifadesi en çok konuşulanlar arasına girdi. Bu fotograf da en çok paylaşılanlar arasında yer aldı. (Kısa Dalga)

Gündem