Soylu: "Bana tuzak kurdular"

Soylu: "Bana tuzak kurdular"
İçişleri Bakanı Soylu, "Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in görüşme videosunu yayınladığı Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Super Haber'den Cengiz Er'e konuşan Soylu, Sedat Peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve büyük şok yaşadığını ifade etti.

Hadi ve Süleyman Özışık kardeşleri tanıdığını belirten Soylu, “Yıllardır birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz arkadaşlar bunlar, şaşkınım” dedi. Sedat Peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen Soylu, Peker'le arasının düzelmesi için “arabuluculuk” ziyareti yapıldığı iddiasını reddetti.

Soylu “Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı” diye konuştu. 

Kendisine bir kumpas kurulduğunu savunan Soylu, "Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Gündem