Soylu, Şirin Payzın'ı hedef aldı: Kana susamış vampirler, iki bakanın kanını içtiler yetmedi

Soylu, Şirin Payzın'ı hedef aldı: Kana susamış vampirler, iki bakanın kanını içtiler yetmedi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şirin Payzın'ın "Soylu’yu içeride görme ihtimalimiz olabilir” sözlerinin ardından, "Bir Başbakanın iki Bakanın kanını içtiler, yetmedi.Batı'nın ve Soros’un Operasyon Çocukları… Elinizden geleni ardınıza koymayın" paylaşımı yaptı.

Gazeteci Şirin Payzın, dün akşam Halk TV'deki programında "Bir anda Süleyman Soylu'yu içeride görme ihtimalimiz olabilir, ya da cezalandırılmış şekilde" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Payzın'ın sözlerine tepki gösterdi.

SOYLU: KANA SUSAMIŞ VAMPİRLER

Soylu, Payzın'a Twitter’dan yaptığı paylaşımla cevap verdi.

“Kana susamış vampirler” ifadesini kullanan Soylu, 27 Mayıs 1960 darbesinin ardından idam edilen eski başbakan Adnan Menderes ile bakanlar Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ı hatırlatarak, “Bir Başbakanın iki Bakanın kanını içtiler, yetmedi. Batı'nın ve Soros’un Operasyon Çocukları... Elinizden geleni ardınıza koymayın” dedi.

ŞİRİN PAYZIN: BU YANLIŞ ANLAŞILIR

Şirin Payzın, programda, “Süleyman Soylu’yu içeride görme ihtimalimiz olabilir” sözlerinin ardından, “Şimdi bu arada kendimi bir düzelteyim, biraz önce durumların değiştiğinde neler olabileceğini ve bunun böyle olmamasına atfen bir cümle söyledim. Bu yanlış anlaşılır. Cezaevi olarak söylemedim, davanın içinde bulur anlamında söyledim” şeklinde açıklama yapmıştı. (Kısa Dalga)

Politika