Soylu'dan Kati Piri'ye: "Çirkin taleplerinle yaşlanacaksın"

Soylu'dan Kati Piri'ye: "Çirkin taleplerinle yaşlanacaksın"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile dayanışma eylemine katılan Avrupa Parlamentosu üyesi Kati Piri'ye "Çirkin taleplerinle yaşlanacaksın" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter'dan paylaştığı mesajda, Hollanda'da Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile dayanışma eylemine katılan Avrupa Parlamentosu üyesi Kati Piri'ye "Çirkin taleplerinle yaşlanacaksın. Ancak kötü isteklerin Türkiye’de hiç gerçekleşmeyecek" dedi.
Avrupa Parlamentosu üyesi Hollandalı parlamenter Kati Piri, Twitter hesabından Hollanda'da düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi ile dayanışma eylemlerine katılmasına ilişkin bir haberi alıntılayarak "Uluslararası dayanışma sınır tanımaz. Türkiye'deki demokratları desteklemek için konuşmaya devam edeceğim. Boğaziçi öğrencileri için, Osman Kavala için, Selahattin Demirtaş için ve başkaları için" diye yazdı.

Piri'nin bu mesajını alıntılayan Süleyman Soylu ise 42 yaşındaki kadın siyasetçi için "Çirkin taleplerinle yaşlanacaksın. Ancak kötü isteklerin Türkiye’de hiç gerçekleşmeyecek" diye yazdı. 

Soylu'nun bazı Twitter paylaşımları daha önce Twitter tarafından "Twitter topluluk kurallarına aykırı" bulunarak kısıtlanmıştı.


Gündem