Soylu'nun açıklamasındaki Mehmet Ağar notu: "Tekzip bekliyorum"

Soylu'nun açıklamasındaki Mehmet Ağar notu: "Tekzip bekliyorum"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in iddialarına karşılık yaptığı açıklamada isim vermeden Mehmet Ağar'ın Sözcü'ye yaptığı açıklamayla ilgili "Hala tekzibini beklediğim cümle. Biz olmasa idik oraya mafya çökecekti cümlesidir. İnşallah saygısız gazetecinin çarpıtmasıdır" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili açıklamasının sonuna bir not ekledi. Soylu, notta şu ifadeleri kullandı:
"Bu süreçte “belki dil sürçmesidir” diye hala tekzibini beklediğim cümle. Biz olmasa idik oraya mafya çökecekti cümlesidir. İnşallah saygısız gazetecinin çarpıtmasıdır. Benim devletim Libya’ya ve Karabağ’a çökülmesine fırsat vermedi. Kıytırık bir marinaya mafya bozuntularının çökmesine fırsat vermez. Türkiye eski Türkiye değil."

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e yaptığı açıklamada
"Son dönemlerde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK siteleri marina ve benimle ilgili yalan haberler üretiyor. Bunlar karşılık bulmuyordu. Şimdi farklı taktikler uygulanıyor. Beni gündeme getirmelerinin asıl nedeni de bizi buradan uzaklaştırmak. Bizi buradan uzaklaştırınca yapılacak olan da belli: Buraya mafya çökecek. Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır" demişti.

Gündem