Spotify müzik zevkinize göre tatil yeri yeri önermeye başladı

Spotify müzik zevkinize göre tatil yeri yeri önermeye başladı
Havayolu şirketi easyJet ile ortaklık yapan spotify, yeni özelliğiyle kullanıcılara müzik zevkine göre seyahat noktaları tavsiye etmeye başladı.

Spotify, tatil yeri arayışında olanlara özel hizmeti olan 'Listen and Book' özelliğini duyurdu. easyJet ortaklığıyla geliştirilen özellik, müzik zevkinize göre seyahat önerileri sunuyor.

Webtekno'nun haberine göre, geçen hafta çalma listelerine ‘Sesli Tepki Verme’ özelliğini yayınlayan Spotify, şimdi de havayolu şirketi easyJet ile ortaklığı sonrası müzik zevkinize göre seyahat noktaları tavsiye etmeye başladı.

‘Listen and Book’ ismiyle yayınlanan yeni özellik, easyJet’in kendi internet sitesinden kullanılabilir oldu. Spotify kullanıcıları, easyJet’in oluşturduğu sayfaya Spotify hesaplarıyla giriş yaptıktan sonra seyahat önerilerine erişebiliyor.

Spotify ve easyJet, seyahat önerilerinin yanı sıra yine kullanıcıların müzik zevkine göre şarkı önerileri sunan çalma listesi de oluşturuyor. Bu çalma listesine seyahat önerilerinin ardından açılan sayfadan ulaşılabiliyor. Çalma listesi Spotify kütüphanenize eklenebiliyor.

Yaşam