Stada işaret fişeği sokarken kullanılan ambulansın şirketine ceza

Stada işaret fişeği sokarken kullanılan ambulansın şirketine ceza
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, olaylı Göztepe-Altay maçında stada ses ve işaret fişeği taşınan ambulansın sahibi olduğu şirkete kesilen cezayı açıkladı.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, stada yanıcı ve parlayıcı malzemeleri sokan ambulans şirketiyle ilgili Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Vali Köşger şunları kaydetti: "Olaylı Göztepe-Altay maçında Gürsel Aksel Stadyumu'na yanıcı ve parlayıcı malzemeleri taşıyan Alo Ses Ambulans Servis, valiliğimizce süresiz kapatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Ne olmuştu?

Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü oynanan Göztepe-Altay maçının 19. dakikasında Altay tribünlerinden Göztepelilerin bulunduğu bölgeye işaret fişeği atılmıştı.

Fişek nedeniyle yaralanan Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'a müdahale etmek için ambulansların geldiği sırada bir kişi sahaya girerek köşe direği ile Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in kafasına vurmuştu. Yaşananlar nedeniyle maç tatil edilmişti.

Soruşturmada 19 kişi tutuklanırken, sis ve işaret fişeğinin 'Alo Ses' isimli şirketinin ambulansıyla stada sokulduğu açıklanmıştı. (Kısa Dalga)

Spor