Süleyman Soylu, Bekir Ağırdır'ı 'Dış güç' listesine yazdı

Süleyman Soylu, Bekir Ağırdır'ı 'Dış güç' listesine yazdı
Konda Araştırma şirketi yöneticisini hedefine alan Süleyman Soylu, "Bu adam uluslararası sistemin Türkiye’deki etki ajanıdır" iddiasında bulundu

TV100'e konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; Türkiye'de bir anket mafyası olduğunu iddia ederek, hedefine Konda Araştırma yöneticisi Bekir Ağırdır'ı aldı.

Soylu şunları söyledi:

Anketlerde yarım puanlık, 1 puanlık sapmalar normaldir. Türkiye’de bir anket mafyası var ve Bekir Ağırdır Türkiye’ye operasyon çekiyor. Bu adam uluslararası sistemin Türkiye’deki etki ajanıdır. Bu adamlardan Türkiye yakasını kurtarmalıdır. Araştırma bilimsel bir iştir. Bölge örneklemi oluşturduysanız yanılma ihtimaliniz yoktur. Türkiye bu seçimde sosyal medya anarşizmine bayrak salladı, itibar suikastlarına bayrak salladı.

Soylu'ya göre halk Yeşil Sol'un siyasetini beğenmiyor

İçişleri Bakanı ayrıca Yeşil Sol Parti'nin de oylarındaki düşüşü de analiz etti:
Bu seçimin en sonuçlarından birisi yaklaşık yüzde 20 civarında Yeşil Sol Parti bileşenleriyle birlikte oy kaybetmiştir. Millet bir tercihte bulundu. Halkımız 'üniversiteler var, huzurumuz var, huzuru terör örgütünün bozmasına izin vermiyoruz' dediler. Halk "siyasetinizi beğenmiyoruz, terör örgütüyle, Kandil'le bağlantılı siyaset yapıyorsunuz, bu yaptığınız siyaset şiddete yönelik bir siyasettir, CHP altında meşrutiyet arama girişimlerinize katılmıyorum" mesajını verdi.

Politika