Süleyman Soylu'dan Fenerbahçe başkanlığı iddialarına yanıt

Süleyman Soylu'dan Fenerbahçe başkanlığı iddialarına yanıt
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine Fenerbahçe başkanlığı için teklif geldiği iddialarına ilişkin "İsmim ile ilgili bir tek bu spekülasyon eksikti. Büyük camialar şakaya gelmez” dedi.

Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasındaki çekişmelerin yıllardır Fenerbahçe'nin önünü kestiğine inanan bir grup Fenerbahçe üyesinin, kulübün 9178 numaralı kongre üyesi eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya başkan adaylığı teklif ettiği iddia edildi.

Spor basınında yer alan iddialarla ilgili Odatv’ye konuşan Süleyman Soylu, iddiaları yalanlayarak “İsmim ile ilgili bir tek bu spekülasyon eksikti. Büyük camialar şakaya gelmez” dedi.

Öte yandan Ali Koç geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada yeni dönemde başkanlığı bırakacağını açıklamıştı. Fenerbahçe'de başkanlık koltuğunun boşalma ihtimali başkanlığa talip olanları da heyecanlandırdı. Dün Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adaylığı için aday olduğunu açıkladı. Saran, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda sarı-lacivertli kulübün eski yöneticilerinden Abdullah Kiğılı, Aziz Yıldırım'ın Sadettin Saran'ın tek aday olması durumunda başkanlık yarışına gireceğini belirtti.

Fenerbahçe'de başkanlık seçimleri önümüzdeki haziran ayında yapılacak. (Kısa Dalga)

Spor