Süper Lig'in eski yıldızından eşine işkence! 6 yıl boyunca şiddet uyguladı...

Süper Lig'in eski yıldızından eşine işkence! 6 yıl boyunca şiddet uyguladı...
Daha önce Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu ile Kayserispor formalarını terleten ve son olarak Novorizontino'da top koşturduktan sonra futbolu bırakan Welliton'un eski eşi Rafaela Carvalho'dan gündemi sarsan bir paylaşım geldi. Carvalho, Welliton ile birlikte yaşadıkları dönemde futbolcunun kendisine yoğun fiziksel şiddet uyguladığını iddia etti ve tüyler ürperten bir video yayınladı.

Spor Toto Süper Lig'in eski yıldızlarından, Mersin İdman Yurdu ve Kayserispor forması giyen Welliton'un başı dertte. Golcü futbolcunun, eski eşi Rafaela Carvalho'ya şiddet uyguladığı ortaya çıktı.

Welliton'un eski eşi yaptığı paylaşımda "Bana yumruk ve tekme atıyor, sürekli işkence uyguluyordu. Ayrılmak istediğimde ise tehdit edildim" ifadelerini kullandı.

Carvalho, Welliton'un 6 yıl boyunca belli aralıklarla kendisine şiddet uyguladığını iddia eden bir video yayınladı. Videoda şiddete uğradığını, tehdit ve takip edildiğini söyleyen Rafaela Carvalho, gittikleri her yerde bu durumla karşılaştığını iddia etti.

Welliton'un eski eşi yaptığı paylaşımda, "Tüm hikayem burada! Dünyanın dört bir yanından birçok kadın yardım çığlığı atıyor. Ben de yaşadıklarımı burada paylaşmaya karar verdim. Kolay bir durum değil. Bu bir kadın cinayeti hikayesi değil ama durumun üstesinden geldiğimi gösteren bir anı. Benimle aynı şeyleri yaşayan tüm kadınları kucaklıyorum. Keşke her birinizi misafir edebilseydim. SUSMAYIN!" ifadelerini kullandı.

(Kısa Dalga)

Kadın