Tanju Özcan: "Faiz indirme noktasında Cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olurum"

Tanju Özcan: "Faiz indirme noktasında Cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olurum"
CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: "Faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım."

 Bolu Belediyesi Başkanı Tanju Özcan, aralık ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada kurlardaki hareketliliğe değindi. Gazete Duvar'dan Ahin Aslan'ın haberine göre Tanju Özcan, “Faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım. Milli Kurtuluş Savaşı’nda faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım. Sayın Cumhurbaşkanının faize karşı başlattığı bu savaşta ben Bolu Belediye Başkanı olarak yanındayım. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Merkez Bankası Başkanı’nın faizi derhal sıfıra düşürmesi için çağrıda bulunan Özcan, “Artık faiz konusuna da bir noktayı koyalım. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Faiz haram. Bakara Suresi 275. Ayetinde Allahuteala faizcilerin asla cehennemden çıkamayacaklarını bildiriyor. O Merkez Bankası Başkanı derhal faizi sıfıra düşürmeli. Kurtulalım faizden. Dolar yükselirse yükselsin. Faiz düzeni ve faizcilerden sıkıldım” diye konuştu..

HABERİN TAMAMI

Gündem