Tarkan ve Haluk Levent İzmir'de sahneye çıkacak

Tarkan ve Haluk Levent İzmir'de sahneye çıkacak
Ünlü sanatçılar Tarkan ve Haluk Levent, İzmir'in kurtuluşu etkinlikleri kapsamında 9 Eylül'de Gündoğdu Meydanı'nda konser verecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 9 Eylül ve 10 Eylül'de 'İzmir'in kurtuluş yıldönümü' kutlamaları yapılacağını açıkladı.

Kutlama programı ile ilgili çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Tunç Soyer, çok sayıda etkinlik yapılacağını belirtti ve "En önemlilerinden biri Dereçine'den başlayacak. Ordumuzun yüz sene önce geçtiği güzergahı yürüyerek kat edeceğiz. O akşam Haluk Levent konseriyle coşkulu kutlama yapmayı hedefliyoruz. Yüz yıl önce yaşanan heyecanı bugüne taşımak arzusundayız. İkinci büyük organizasyonumuz 9 Eylül günü olacak. 9 Eylül'de Gündoğdu Meydanı'nda olağanüstü büyük bir görsel şölen hazırlıyoruz" dedi.

Sanatçı Tarkan, İzmir'de konsere çıkacağı yerin konumunu paylaşarak, "Sevgili İzmir 9 Eylül'de burada buluşuyor muyuz?" diye yazdı. Tarkan'ın Instagram paylaşımını alıntılayarak Twitter adresinden paylaşan Tunç Soyer, "Heyecanla bekliyoruz" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem