Tarkan'dan "Geççek" açıklaması: "Ne kadar mutlu oldum anlatamam"

Tarkan'dan "Geççek" açıklaması: "Ne kadar mutlu oldum anlatamam"
Sanatçı Tarkan, geçen hafta yayınladığı gündeme damgasını vuran şarkısı "Geççek"le ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.

Sanatçı Tarkan, Türkiye'nin gündemine oturan "Geççek" adlı şarkısıyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.

Tarkan, Merhaba, geçen hafta bugün sizlerle buluşan Geççek ve klibini sevmenize ne kadar mutlu oldum anlatamam. Sevginiz, ilginiz, desteğiniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkürler. Ben de sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız." dedi

NE OLMUŞTU?

Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek 17 şubat akşamı yayınlandıktan sonra  sosyal medyada gündem oldu. Birçok siyasetçi ve binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener,  şarkının "Çoğu gitti, azı kaldı” sözlerini,  CHP Genel Başkanı Yardımcısı Ahmet Akın da “ Her şeyin sonu var, bu çilede bitçek” sözlerini paylaştı. Şarkıdaki “Düş yakamızdan, “Çoğu gitti azı kaldı”, “Hadi yeter artık fena bunaldık” sözleri de alıntılanarak paylaşıldı.

Gazete Duvar'ın yazarı, müzisyen ve akademisyen Mahmut Çınar,  şarkıyı, "protest pop" olarak tanımladı ve şu ifadeleri kullandı: "Şarkının sözleri, dinleyen herkesi kaçınılmaz   Starlık biraz da böyle bir şey sanıyorum; aynı anda hem Covid gündemini yakalamak hem mevcut iktidardan ve onun siyasetinin neticesi olan ekonomik krizden dolayı boğulmuş halka şıkır şıkır bir şarkıyla tercüman olmak kolay değil.”

'Geççek' şarkısının klibi yayınlanmasının ardından 24 saat içinde dünyada en çok izlenen 2. video klip ve en çok beğeni alan 1. video olmuştu.




Gündem