Tarkan'dan yıkılan sahne mesajı: Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız

Tarkan'dan yıkılan sahne mesajı: Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız
Tarkan, İzmir'de hazırlanan sahnenin çökmesiyle ilgili "Herkese çok geçmiş olsun. Bu arada ben yoldayım. İzmir’e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız" dedi.

İzmir Gündoğdu Meydanı’nda, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle düzenlenecek Tarkan konseri öncesi sahne çöktü. Kazada can kaybı olmadığını duyuran İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Tarkan'ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz. Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız."

Haberi İzmir yolunda alan Tarkan ise şu mesajı paylaştı: "İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu arada ben yoldayım. İzmir’e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız."

ekran-resmi-2022-09-08-06-54-35.png

Gündem