Taylor Swift'in sıradaki rakibi Billie Eilish

Taylor Swift'in sıradaki rakibi Billie Eilish
Taylor Swift'in The Tortured Poets Department albümü dördüncü haftasını da listenin 1 numarasında kalmayı sürdürüyor. Gelecek haftaki mücadele ise Swift ile Billie Eilish arasında geçecek.

Taylor Swift, Billboard albüm listesinde dördüncü kez 1 numarada kaldı. Ancak önümüzdeki hafta Billie Eilish'in meydan okumasıyla karşılaşabilir. Bu meydan okumanın sonucunda ise yıldızların hayranları albümlerin birden fazla "versiyonunu" satın alabilir.

Oksijen'in The New York Times'tan aktardığına göre, Swift'in son stüdyo albümü “The Tortured Poets Department”, bir veri takip servisi olan Luminate'e göre, 282 milyon dinlenme ve paket olarak satılan 41.000 kopya dahil olmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'nde 260.000 satışa eşdeğer bir rakamla Billboard 200'ün zirvesinde yer alıyor. Geçen ay rekor kıran açılışından bu yana “Tortured Poets” yaklaşık 3,6 milyon eşdeğer albüm satışına ulaştı.

Cuma günü Eilish, üçüncü uzunçaları ve iki Oscar kazanıp sahip olduğu yedi Grammy'ye iki Grammy daha ekledikten sonraki ilk albümü Hit Me Hard and Soft'u yayınladı. Müzik endüstrisi, Eilish'in son albümünün Swift'in listelerdeki hakimiyetini sona erdirip erdiremeyeceğini görmek için albümün gelişimini yakından izliyor.

Tortured Poets'te yer alan 31 parçanın çoğu büyük yayın servislerinin günlük listelerinde düşüşe geçmeye başlarken, Eilish'in yeni şarkıları güçlü bir açılış yaptı. Önümüzdeki haftanın listesinde en önemli fark, her iki kadının da albümlerinin birden fazla versiyonunu, renkli plaklarda ya da hayranlarının ilgisini çekecek ekstra güzellikler içeren dijital baskılarda yayınlamaları olabilir. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat