'Tehdit ediliyorum' diyen AKP'li Özlem Zengin'e DEVA'dan destek: Hep beraber göğüsleyeceğiz

'Tehdit ediliyorum' diyen AKP'li Özlem Zengin'e DEVA'dan destek: Hep beraber göğüsleyeceğiz
DEVA Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Aktar, "AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Özlem Zengin’e dayanışma duygularımı iletiyorum. Özlem Hanım’a yazılan çirkin sözlerin hedefinde hepimiz varız, bütün kadınlar var. Hep beraber göğüsleyeceğiz" dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) Cumhur İttifakı’na katılmak için öne sürdüğü 6284 sayılı ‘Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un değiştirilmesi talebine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Deryan Yanık ve AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’den gelen itirazlar parti tabanında rahatsızlığa yol açmıştı.

6284 sayılı yasa için “Kırmızı çizgimizdir” diyen Özlem Zengin, tehdit mesajları aldığını açıklamıştı.

Özlem Zengin'e DEVA Partisi'nden destek geldi. DEVA Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Aktar, "AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Özlem Zengin’e dayanışma duygularımı iletiyorum. Özlem Hanım’a yazılan çirkin sözlerin hedefinde hepimiz varız, bütün kadınlar var. Hep beraber göğüsleyeceğiz" dedi.

Oktar'ın bu tweet'ini alıntılayan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, "Özlem hanımı yalnızlık hissine terk edip konuşmayanlar da bu saldırılardan sorumlu!" mesajı paylaştı. Ekmen'in paylaşımı şöyle: "Hayatını partisi ve değerlerinin mücadelesine adamış, samimiyeti ve bağlılığı tartışılamayacak birine bu yoğunlukta tehdit endişe verici. Özlem hanımı yalnızlık hissine terk edip konuşmayanlar da bu saldırılardan sorumlu!"

ekran-resmi-2023-03-19-11-23-57.png

Politika