Tekdağ: "Veyis Ateş, savunma vermek yerine istifa etti

Tekdağ: "Veyis Ateş, savunma vermek yerine istifa etti
Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istemekle suçlanan Veyis Ateş, Habertürk TV'den ayrıldı. Ateş'in, "Savunma vermek yerine istifa etmeyi tercih ediyorum" dediği belirtildi.

Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Sözcü yazarı İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada Biraz önce Veyis Ateş aradı. ‘Daha fazla tartışmaların odağına girmemek ve yıpranmamak açısından savunma vermek yerine istifa etmeyi tercih ediyorum’ dedi.” Tekdağ Ateş’in savunma yerine sunduğu istifasının kabul edildiğini açıkladı.

Sedat Peker, Ateş'in  Ateş'in Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’de ücretsiz kaldığını iddia etmiş, Sağlık Bakanlığı'nda yaşanan bir olay için de 'parayı sen aldın' diye Ateş'i itham etmişti. Veyis Ateş'in Sezgin Baran Korkmaz ile 12 dakikalık bir konuşma yaptığı, "Ankara’dayım… Az önce senin görüşmeni yaptım. Şunu anladım ki seninle uğraşan bir klik ve lobi var ama bu arkadaşlarla işi tersine çevirmek mümkün…” d10 milyon euro istediği ortaya çıkmıştı. Ses kaydını ilk olarak Habertürk yazarı Fatih Altaylı kaleme almış, kaydı dinleyen Habertürk yazarı Sevilay Yılman da görüşmeyi anlatmıştı.

Gündem