"Teyakkuza davet ediyorum" diyen Durmuş Yılmaz özür diledi

"Teyakkuza davet ediyorum" diyen Durmuş Yılmaz özür diledi
“Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum” diyerek ‘teyakkuzda olunması’ çağrısı yapan İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz özür diledi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda dün yaptığı konuşmada, "Resmi Gazeteyi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir" diyen İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, öngörüsünün gerçekleşmediğini belirterek özür diledi.

Yılmaz, dün (19 Kasım) Resmi Gazete yayınlanmadan önce yaptığı açıklamayı alıntılayarak, "Erdoğan’ın Grup toplantısında verdiği tepkiden hareketle, Bakanın hafta sonu piyasaların kapalı olduğu bir zamanda görevden alınacağı öngörüsünde bulundum. Öngörüm gerçekleşmedi. Yanıldım. Özür dilerim" dedi. 


Ne olmuştu?

Eski Merkez Bankası başkanı ve İyi Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz,TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı konuşmada “Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum” diyerek ‘teyakkuzda olunması’ çağrısı yapmıştı. Kulislerde ise bu gece Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın görevden alınacağı konuşuluyordu.

Gündem