Tığ işi Bernie Sanders bebeği 20 bin dolara satıldı

Tığ işi Bernie Sanders bebeği 20 bin dolara satıldı
Bernie Sanders’in ABD’nin yeni başkanı Joe Biden’in yemin törenindeki yün eldivenli ünlü oturuşunun betimlendiği oyuncak bebek 20 bin 300 dolara satıldı. Satışın geliri bir yardım kuruluşuna bağışlandı.

ABD'de Senatör Bernie Sanders'ın 20 Ocak'taki başkanlık yemin törenini elinde yün eldivenleriyle bacak bacak üstüne atarak izlediği kareler gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

TIKLAYIN / Bernie Sanders’ın yün eldivenleri hayırlı bir işe dönüştü

Sputnik’in haberine göre, bu fotoğraflarla meşhur olan yün eldivenleri ören Tobey King'in Sanders'ın törendeki o oturuşunu betimlediği tığ işi oyuncak bebek 20 bin 300 dolara satıldı.

Teksas'ta yaşan King, "Bernie'nin o görüntüsünden dolayı gündemin ilk sıralarında olduğunu biliyordum. O yüzden elimde halihazırda bir Bernie deseni ve oyuncağı vardı. Ben de o deseni Sanders'ın o kıyafetine benzeyecek şekilde elden geçirdim. Oyuncağı yaklaşık 7 saatte yaptım" dedi. Satışın geliri bir yardım kuruluşuna bağışlandı.

CNN'in haberine göre ise Sanders'ın viral fotoğrafından esinlenilerek yapılan malların satışından 1.8 milyon dolar toplandı. Tüm bu gelir hayır işleri için kullanılacak.

Dünya