Tiktok fenomeni Khaby Lame, tek bir gönderiden 450 bin dolar almış

Tiktok fenomeni Khaby Lame, tek bir gönderiden 450 bin dolar almış
Milano Moda Haftası defilesinde yürüyen ve bu yürüyüşü TikTok hesabında paylaşması için Khaby Lame’e Hugo Boss, 450.000 dolar ücret ödedi

Khaby Lame geçtiğimiz ayarlarda TikTok’da en çok takip edilen içerik üreticisi olmuştu. Kısa sürede büyük bir üne kavuşan Lame, gönderi başına ne kadar kazandığını açıkladı. Tek bir kelime söylemeden çektiği videolarla ünlenen Lame’in menajeri Alessandro Riggio, özel bir röportajda Khaby’nin bir paylaşım başına ne kadar kazandığını açıkladı. webtekno.com'un aktardığına göre Riggio, Fortune ile yaptığı özel bir röportajda, 22 yaşındaki içerik üreticisinin TikTok şöhreti ve yaptığı anlaşmalar sayesinde bu yıl 10 milyon dolar kazanma yolunda olduğunu açıkladı. Ayrıca Khaby kısa süre önce Hugo Boss ile bir anlaşma yapmıştı.

Milano Moda Haftası defilesinde yürüyen ve bu yürüyüşü TikTok hesabında paylaşması için Khaby Lame’e Hugo Boss, 450.000 dolar ücret ödedi. Bir başka anlaşmada ise Khaby’nin bir TikTok videosu için büyük bir Hollywood stüdyosundan 750.000 dolar aldığı açıklandı.

Yaşam