Tiyatro oyuncularının minibüsü tıra çarptı: 3 ölü, 8 yaralı

Tiyatro oyuncularının minibüsü tıra çarptı: 3 ölü, 8 yaralı
Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı, aralarında sanatçı Tolga Güleryüz’ün de olduğu 3 kişi öldü. Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci de yaralanan 8 kişi arasında.

Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı. 3 kişinin öldüğü kazada 8 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında Tolga Güleryüz’ün de olduğu öğrenildi. Sanatçılar Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci’nin de yaralı olduğu belirtildi.

“Baş Belası” adlı tiyatro oyunu için turneye çıkan ekip oyunu Çorum’da sahneledikten sonra Samsun’a hareket etti. Ekibi taşıyan 52 ADK 527 plakalı minibüs Amasya – Çorum karayolu üzerinde Merzifon ilçesi yakınlarında önünde seyreden 42 FES 27 plakalı tıra çarptı.

Kazada, Tolga Güleryüz, Özgür Karataş ve Burak Topçu’nun minibüste sıkışarak olay yerinde hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

Kazada, minibüs sürücünün yanısıra minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek’in yaralandıkları belirtildi. Yaralılar ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırıldı.

Gündem