Tom Cruise olimpiyatlarda: Paraşütle atlayacak

Tom Cruise olimpiyatlarda: Paraşütle atlayacak
Oyuncu Tom Cruise'un Paris Olimpiyatları'nın kapanış töreninde şaşırtıcı bir gösteriye imza atacağı ortaya çıktı.

Kısa Dalga - Görevimiz Tehlike'nin yedinci filmi olan "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" ile izleyiciyle buluşan Tom Cruise, Paris Olimpiyatları'nı yakından takip ediyor.

Ünlü oyuncunun yalnızca Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı izlemek için orada olmadığı, "çok gizli" bir gösteri hazırlığında olduğu öğrenildi.

62 yaşındaki oyuncunun, kapanış töreninde unutulmaz bir gösteriye imza atacağı açıklandı. People'ın haberine göre, Cruise, aylardır 11 Ağustos'taki Paris Olimpiyatları'nın kapanış töreninde, paraşütle atlama gösterisi yapmak için hazırlanıyor.

Olimpiyat Oyunları 2028 yılında, Los Angeles'ta düzenlenecek. 2028 Olimpiyat Oyunları'nın ev sahibi şehre teslim edileceği sırada, Cruise Fransa Stadyumu'nun tepesinde gösterisine başlayacak ve stadyumun sahasına iniş yapacak.

Olimpiyat yayını daha sonra Cruise'un Olimpiyat bayrağını Fransa'dan Los Angeles'a getirmek için uçakla bir sonraki durağına gidişini gösteren iki dakikalık önceden kaydedilmiş bir bölüme geçecek.

Ardından aktör, uçaktan atlayıp Hollywood tabelasına inecek.

Tom Cruise'un fikri

TMZ'ye göre; Cruise'un bayrağı diğer Olimpiyat sporcularına devretmesi gibi başka etkileyici anlar da olacak.

Cruise'un gösteri fikrini bulduğu ve bunu Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile paylaştığı bildirildi.

2004 yılında, Cruise Los Angeles'ta barış ve dostluk mesajı veren Olimpiyat meşalesinin taşınmasında görev aldı. (Dış Haberler)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Dünya