Trabzonspor kendini buldu

Trabzonspor kendini buldu
Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Alanyaspor'u 5-1 yenen Trabzonspor üst üste 3. galibiyetini aldı.

Süper Lig'in 37. haftasında Trabzonspor ve Alanyaspor, Akyazı Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Mücadeleden ev sahibi ekip 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor'un gollerini 18'de Trezeguet, 24'te penaltıdan Marek Hamsik, 32'de Bakasetas, 35'te Larsen ve 58'de Umut Bozok kaydetti. Alanyaspor'un tek golünü ise 14'te Umut Güneş attı. Konuk takımda Fatih Aksoy 23. dakikada direkt kırmızı kart gördü.

Hamsik'in Trabzon'da son maçı

Trabzonspor'da hafta içinde futbolculuk kariyerini sonlandıracağını açıklayan Marek Hamsik, Trabzon'daki son maçına çıktı.

Corendon Alanyaspor maçıyla Trabzon'da son kez bordo-mavili taraftarlar önüne çıkan Hamsik, ilk 11'de kaptan olarak görev yaptı.

Taraftarlar, maç öncesi sevgi gösterisinde bulundukları Marek Hamsik'i alkışlarken Slovak oyuncu da aynı şekilde karşılık verdi.

Taraftar ilgisi az

Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Bu sezon Avrupa, Türkiye Kupası ve Ligde hedeflerini gerçekleştiremeyen Karadeniz ekibinin son maçında tribünlerde büyük boşluklar olduğu gözlendi.

Trabzonspor, Fatih Karagümrük ve Giresunspor maçlarının ardından Alanyaspor'da 4'ün üzerinde gol attı. Opta verilerine göre Trabzonspor tarihinde ilk kez 3 maç üst üste en az 4 gol attı.

Spor